fredag?

hejsan svejsan! nu sitter jag och kollar på lets dance med familjen och käkar chips. har typ inget liv!!! <3 hoppas eran kväll inte suger:D

ett ryck innan jag börjar städa

D E T  F I N N S  E T T  O R D  F Ö R  L I T E  A N V Ä N T  P Å  V Å R  J O R D .  D E T  T O R K A R  T Å R A R  L I N D R A R  G R Å T .  D E T  L I L L A  O R D E T  Ä R  F Ö R L Å T .

konstigt men sant

en assmart sak som jag har fått tips om.
är ni skom jag som har hemska läppar hela tiden, typ torra, eller bara allmänt tråkiga?
då har jag lösningen haha. borsta dina läppar med din tandborste, eller en tungskrapa(om ni har det på baksidan av tandborsten). Det känns som man får en liten skrubb och efteråt blir läppanda jättemjuka och gosiga. tänk bara på att smörja in dom när ni har skrubbat så de inte blir ännu torrare.

around the world...

hej!
sitter här och kollar lite väder i dalarna och vad det ska bli för ngt tills vi kommer!!! vi åker på söndag! jag e jättepeppad.:)p.s. vädret e underbart!!!
dagen har varit helt okej. kollade på en teater(?) som hette Aldrig Mozart. hon som var med och spelade var jätteduktig, men jag tror inte att det var så många som uppskattade... dagens ungdomar.
lama lektioner som vanligt på måndagar...
vi har nationellt prov i svenska imon...  önska mej lycka till allihopa!!! <3

this is hardcore. put youre hands up in the air, like you dont care

hej!
jag har bara en sak att säga.
har hon inte gått för långt?? äta barnmat, typ försöka få i sig så lite kalorier som möjligt. max 200-300 kalorier / dag. människan kan inte må bra. nu var det till och med reklam om barnmat på hennes blogg. vissst blir jag lite ledsen på henne, men samtidigt kan jag inte låta bli att skratta...

ett måste att se!

nu kör vi!
jag måste se den. dock tror jag inte att den kan vara lika bra som den första, man vet aldrig.
ska se om tjejerna kan ta och gå på den ;)

tjabba alla snögghuvven!

hej!
idag känner jag mig som en hund, som ni kanske ser...
har pluggat lite och tror jag ska börja måla min hylla igen. har varit duktig och pluggat, problemet är att jag behöver plugga mer-.-  till och med jag har varit ute och gått i det underbara vädret idag. var typ ute en timme elr ngt. det är enormt duktigt för att heta Maja Carlsson. haha
nu ska jag bara läsa lite bloggar och sen drar det ner i källaren.
P.S.
DET ÄR BARA EN VECKA KVAR TILLS VI SITTER I EN UNDERBAR BUSS MED MASSA UNDERBARA MÄNNISKOR OCH ÄR PÅ VÄG TILL ETT UNDERBART STÄLLE SOM HETER ROMME ALPIN
D.S.

ork hej

hej! jag känner att jag egentlign inte orkar blgga just nu för jag måste sova, det var en tll början lyckad kväll, men sen kändes det som jag kune ha stannat hemma.

puss <3

hemkommen

hej! nu är jag hemkommen från en lyckad kväll i stan. jag, lollo, polly, julia, hanna, marcus och edward som jag bowlade med;)
efter att jag kom på att jag hade vunnit om vi hade spelat golf. men det gjorde jag inte efter det gick vi till julia och busade i hennes källare. haha! skojj måste göras om.

men jag tror att jag ska sova nu, jag ska upp vid 8 imon för att göra frallor och tjäna pengar ;)
sov gott<3

:l

LIVET LEKER!!!!
ÄLSKAR DEJ! <3

love!

kanke
väntar
inte
bara
jag
efter
beröring
utan
också
du
som
sitter

nära
mig,
men
inte
vågar
flytta
dej
närmare

Y

-.-

nu går jag och gör mig iordning för sängen, så lägger jag mig och myser med min vetevärmare. vet inte vad jag skulle göra utan den faktiskt...hmm. men visst e det skönt att känna att man inte ska behöva frysa hela tiden! haha. imon drar hela skolan till skidbacken och ska åka skidor. funderade att åka snowboard, men jag tog skidor iaf. så imon blir det lite sovmorgon, typ 15 minuter extra... det är iaf lite;) då ska jag koka varm choklad och klä på mig riktigt så jag INTE ska frysa.:)


puss från snygga mig ;)

:)

nu vet jag vad jag vill ha för tatuering när jag blir stor!


 HAHA

tjockis

hej! deta är vad jag sitter och äter i soffan ,)




feb.

hej!
just nu sitter jag hema i soffan och kollar på galna djur eller något, känns som jag bara zzzzzappar. haha

skolan idag:
so, religion
bild
engelska
svenska
mat; typ apelsinmarienerad lax med potatis, tyckte et bara lät konstigt. vad blir nästa projekt? gurkmarinerade köttbullar eller:O
vi fick lyssna på en man som hette jonas. han berättade om ditt liv som cp-skadad
matte


sårbar...

varje gång du ler mot mig så brinner jag.
du är en pyroman, utan at ens veta om det...

RSS 2.0