nyårspyssel

hallå!

nu håller jag på att pyssla lite inför nyår. jag gjorde "chokladpynt" till vaniljpannacottan. dock ska inte jag få smaka på den för jag ska inte vara hemma. jag ska till amanda tillsammans med lollo, clara och carro. ska bli supermysigt. så nu peppar jag lite med dunkamusik:) 
mitt problem är bara att jag har inte hittat något som jag ska ha på mig... jag var ändå i jönköping i tisdags med fia och kollade efter massa, men det fanns inget. eller så var jag inte på något shoppinghumör...  sen var jag i stan onsdags och hittade inget där heller... jag hatar när man inte hittar ngt när man väl behöver det. men det är väl så det är. hittade ett linne med paljetter som jag tror att jag kan ha  :) kanske inte det finaste, men jag tror det duger! 




skidor -.-

hej!

nu kom jag och pappa precis hem från skidspåren! har åkt en havl mil, inte för att det är mycket , men jag åker typ inte någonting... så för mig är det as  mycket. det var asjobbigt men skönt sen när jag kom hem. känner mig helt mörbultad, så jag tror jag ska ta och lägga mig lite. typ sova, kolla på tv så jag orkar med att vara uppe ikväll! iofs så är det faktiskt nyårsafton, helt sjukt känns ju som att det inte alls var längesen jag firade att det skulle bli 2010 och man tyckte att det var jättekonstigt. man skrev fel på alla datum och men visst inte alls vilken år det var... allt var helt konstigt, det lär det väl bli nu igen... ett år närmare döden. haha, nedå, så ska man inte tänka.
 

 

bild från gårdagen!

underbara ungar!







omg

!hjälp! jag har typ "glömt bort" min blogg-.-
et är helt hemskt, jag vet inte vad jag ska ta mig till... eller det vet jag ju. blogg såklart! en det orkar jag inte nu iaf. klockan är typ halv 12. vill sov. har inte sovit ut på hela veckan känns det som.

nyår på fredag då.och jag har inget att ta på nig... vrkligen int ett skit! jag trr att det blir till att kolla igenom hela min garderob och komma fram till att det faktiskt inte för klädernas skull jag går på festen, utanför att jag vill att det ska bli skooigt såklart!

kolade på tv och såg dedär programmet där GINA i ana gina show var med! det var verkligen asbra! jag gillar den tjejen! hon har verkligen allt! det som är roligt med henne är at hon vågar visa sig som lite crazy och galen, men även söt och snäll med. jag tänker typ att andra bloggare inte vågar det eftersom att de vill se så bra ut som möjligt och att alla sk tycka att dom e snyggast!!! men jag tycker mer om gina för det då! eftersom att hon är den hon är!

ne nu ska jag sova! god natt! <3

julbak

hej! idag har jag tagit det ganska chill! först var jag duktig och åkte en långrunda med sparken. sen åt och jag sen var jag med polly och hanna och kollade på vbr juluppvisning, eller vad man ska säga.
när jag kom hem så gjorde vi knäck! mums! snabbisdag, för jag vill sova nu ;)
nu dampar mobilen med så jag kan inte lägga upp några bilder:S

nattblogg ggolbttan

jag kom precis hem fråm en underbar kväll hos lollo, med hanna och polly! vi kollade på film och käkade godis och chips.mumsii. filmen vi kollade på var monsters inc. bara för att deen är så söt. men ni vet hur jag är.. jag somnar alltid till filmer-.- jag fattar inte verför heller, ena sekunden så sitter jag och tycker filmen e jättekul och i andra tror jag att jag blunda långsamt, men egentligen så sov jag. vilken tur att jag har settt den filmen innan då.


kisse

hej!

idag har jag varit med matilda. vi gick på stan, fikade, pratade och hade det allmänt mysigt. vi shoppade lite också. jag köpte en grön kofta, en bh och ett linne. sen fixade jag se sista julklapparna med. till lovisa och polly. såå skönt att ha det avklarat. jag köpte även en födelsedag till lollo som fyller år på tisdag. vi i klassen kom på att vi ska byta paket med varandra, så nu har jag köpt mitt.



jag lever i en halv dröm

tjalahoppsan!
nu är jag nästan färdig till att åka till stan och träffa matilda!
hinner inte lägga upp någon bild fäör jag har lite brottom! ska göra mig klart det sista nu.
ha det bra så ses vi sen när jag kommer hem! då ka jag berätta om vad som har hänt! :)


lyckat

hej!
nu har jag kommit hem från julfesten! det började med att det stod 2 vackra och uppklädda karlar vid dören och hälsade oss välkomna med drink och salta pinnar. sen var det middag, julbord! helt underbar mat! tack till kökspersonalen. sen hade vi lite mys och lekar, sen var det julklappsutdelning. jag hade faktiskt tur år och fick den lilla rosa grisen. det betyder att jag få bestämma själv vlken julklapp jag vill ha, sist av alla, så jag verkligen får den jag vill ha. jag tog en godisskål. -MUMS för att jag är så tjock!!! sen efter det hade vi mer mys och sen fördrev vi tiden och nu är jag här. tiden går fort när man har roligt!

imon ska jag in till stan klockan 11, så jag får gå upp hyfsat tidigt ändå. jag ska träffa matilda! vi ska hänga på stan och köpa de sista julklapparna, typ umgås, fika mm.. :) har inte träffat henne på duperlänge! saknar!!

så nu ska jag sova! känner att jag behöver så mycket sömn som möjligt!



bara för at jag lovade amanda! och för att det är natthumor! <3

julfest

hej!
nu ska jag på julfest på tonår! vi sak byta julklappar och sen blir det nog donkan! det var jättelängesen jag var där! älskar stället!  här ser ni mitt paket, bara för att ni inte kommer att få se vad som paketet innehåller så kan jag säga att det är 2 pringles rör :) hoppas att den som får det blir glad!
just nu har jag på mig en röd skjorta, svarta byxor och en tomteluva(eftersom att det är jul).
hoppas att ni ska få en mysig kväll tillsammans med era vänner. KRAMAR 



mitt vääääldigt vackra paket! ;)

tror du jag kommer till himmelen maja?

heccch!
nu har jag varit hos mormor och morfar och klippt dom. det var första gången, men det blev faktiskt bra. de sköna var att dom blev nöjda också! nu ska jag äta något och sen hade jag tänkt att städa. lovade att jag skulle göra det, det behövs!!!

skolisch

tja tja :)
dagen i skolan har varit såå slapp :)
jag har nämnligen inte orkat med någonting... gick typ upp vid 7, men jag hann knappt med bussen heller. haha tyypiskt mig;) men först hade vi engelska vi typ frågade en som hade varit i australien och massa. sen hade vi svensak, skrev dikter, efter det så hade vi fysik. vi pratade betyg och kollade "film". HAHA_95. sen hade vi mat, det blev typ potatis och tackokryddad köttfärs. sen skulle vi ha elevensval, lucia, men det har det ju redan vatt. så vi fick sluta. [happyface]. så jag kom typ hem via halv 1 göööööttans!!!


15 december

HEJ! amanda ericssons böfdej idag! grattis pödding! hoppas att du blev glad för din present som du redan hade-.-

mamma har gjort köttbullar! det är ett tecken på att det snart är jul! och det är det lu faktiskt. bara 9 dagar. :O
såå härligt! idag var det julbord i skolan. jag trodde att det skulle vara gott, men det var ju inte så hemskt speciellt, mer än att det spelades lite julmusik, och att man fick julmust. MUMS!

vi hoppade i vaken också! det var, uscch BRRRrr... men jag gjorde det såklart! och bara för att jag var en viking och simmade länge där så fick jag glögg och pepparkakor, precis som de som hade gjort klassikern ( hoppat i alla 3 åren) den enda gången jag inte hoppade var förra året, för då var jag i thailand:) LÄNTAR TILLBAKA!!!

på fredag är det avslutning på tonår! glöm inte present för 30-50kronor! jag vet vad jag ska köpa, men jag kan inte skrivadet här om det är någon som ser det. men jag tror att den kommer uppskattas:) åå det blir mc donkan på fredag med! jag älskar verkligen det! det är nog den maten jag skulle kunna leva på om jag ville. 

på lördag blir det matilda, men älskade, saknade matilda! vi ska julhandla och shoppa lite:) suuperkul! förra gången vi sågs var när jag var hos henne och lörde moppe, och det var inte snö då!! längesen!!   

jag har även kommit på vad jag ska köpa till lollo i födelsedagspresent! haha toppenglad! :)




kommit hem nu

hej!
fotboll skollag idag för killarna! dom vann allt forsheda! GRATTIS! väldigt spännande!
annars var allt som vanligt.

efter skolan har det faktiskt varit ganska soft:)
åkte skridskor med nårga funny!!!






lucia '

lite bilder från luciat igår!
(oredigerade)







lucia

såhär mycket längtar jag till lulen!




bra byte

hej! nu har jag fått "ny" mobil:)
eller ny och ny är den ju inte, men den har inte alla sprickor som jag hade innan. det är en precis lika dan fast vi/silver. gillas starkt.


 nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp vid 4 imon och göra mig iordning till luciat.
PUSS!

dag...

hej! nu har jag klätt på mig! äntligen! har verkligen inte orkat det innan. jag vaknade typ vid 9. sen har jag gjort 2 dörkransar av granris. en till mamma och en till Ann-Christin. även lite julpyssel blev det. sen vet jag faktiskt inte vad dagen har tagit vägen riktigt. jag har varit ute och åkt skidor men simon också, men jag bara frös eftersom att det är så otroligt kallt ute! typ -10BRrrrr. jag har faktiskt pluggat lite och slappat en hel del. men snart ska jag till polly och hjälpa henne med håret tills imon när det är lucia. @forsheda 19.00. jag vet att jag kommer gå och lägga mig tidigt eftersom at jag ska vara i forsheda vid klokan 6 imon. ja på morgonen, får typ gå upp vid 4-.- det känner jag inte för just nu. men det blir säkert jättebra får vi hoppas. jag är inte säker på om jag ska vara med bara. har varit så hostig så jag har torrspytt, typ, känns inte så bra om jag ska stå i kyrkan ch hosta brt all låtar... men jag tror att det går, jag ger inte upp i första taget om jag har jobbat typ en termin för detta. hoppas ni kommer och tittar.







lite av grejerna jag gjorde här är kransen till ann-christin


ne nu ska jag till polly! ha det bra alla tjockisar:)


välkommen hem

innan mina gäster kom så var jag inne i duschen. asskönt! vi kollade lite på sex and the city, men sen gick vi ut och skrämde scouter som sov :O det var då ingen klass på dom inte.

jag glömde säga att jag träffade MIRIAM, JIMMY OCH EMMA på A6. jag har inte sett människorna på ett år1 :o
helt ofattbart, men kul o se dom goingarna igen! kramar

nu ska jag sova. men ska jag plugga lucialåtar och kolla hur min krans blev som jag fick hem idag. jag vet att den kommer lukta bajs typ för den är gjord av bussbouss något, ser ut som lingon men luktar INTE lingon ;)




jönköping

hej alla!
idag har jag varit i jönköping och vi har shoppat, julklappar till mamma och pappa! superkul! det blev faktiskt en hel del. vi var inte ensamma på verken A6 eller IKEA. vi åt på IKEA  jag tog fläsytterfilé, simon samma och lise köttbullar. sen shoppade vi vidare! jag känner mig väldigt duktig för att jag gick inte i en enda affär som var majavänlig.dvs, där jag kan shoppa til mig själv. många roliga stunder var det i alla fall. jag såg t.ex. en ögonlös gumma och jag köpte en värdelös skiva som låtarna var typ 30 sekunder var-.- haha mamma sa att vi inte behövde bränna upp alla pengarna och att det bara räkte med en julklapp var, men det är ju inte så lätt när pengarna brinner i fickan och när man hittar saker hela tiden. nu får dom typ 3 julklappar var och någon tillsammans. vi kom hem välbehållna, fast än att det var galningar som körde på vägen och ambulanser med blåljus sm susade förbi.

lise på IKEA, när vi äter



jag som mysar med en gosig fårskinnspläd. något av det jag önskar mig i julklapp.

lise köptelotter till oss. nitlotter alla 3.

 mina kompisar har kommit så nu ska vi ut och skrämma små pojkar som är på hajk.


hemma innan 00.00

hej! nu har jag varit hemma en lite stund, jag som trodde vi skulle bli länge idag, vi brukar alltid vara borta till minst 2 om vi åker någon stans. men inte idag. vi skulle vist upp tidigt allihopa. i alla fall ledarna på tonår. så då blev det ingen donkan ikväll. jag blev till och med lurad... jag trodde ju att det skulle bli julbord där, och sen när man kommer dit blir det bara en macka, okej, det är väl okej för de fattiga barnen i afganistan, men inte för mig. men vi var i lagan i alla fall och gjorde pepparkakshus och träffade massa roliga människor som det var ett tag sen man såg. vi kollade lite roliga youtubeklipp!
sen drog vi hem.

nu sitter jag här i min säng och ska sova snart för imorgon ska jag till jönköping och köpa julklappar till mamma och pappa, med simon och lise! god natt vi hörs:)

http://www.youtube.com/watch?v=olhczmTbB4I

HAHA VAD VI SKRATTADE ÅT HENNE! XD



 

nobellis

hej hej ! glad nobelldag ;) eller vad man nu säger...

idag har det varit en lat-dag. bara en vanlig skoladag, som alla andra. vi har haft kemi, matte, biologt, idrott och so.  det ofattbara har hänt!!!!!!

det var god mat i skolan idag!! kanske var det så att mattanterna tog åt sig av det som jag la ut igår. haha
det var kycklinggryta med ris;)
nu ska jag äta lite mat och fika med familjen;) sen ska jag göra mig iordning tills vi ska till lagan och ha julavslutning. ska bli skojjskojj!
vi fick tillbaka vårat ww1 arbete. vg:) jag är nöjd! kunde ju inget innan om det.



hejdå från mej och mammi ;)

Anna*

OMG! 

J A G   H A D E   V I S S T   N A M N S D AG   I D A G ;)

du hade nog rätt iaf

hej! nu är jag hemma från träningen och har duschat. jag har även hunnit med och var ute och gå en liten runda och till och med provat ut ett lucialinne. jag blev så glad att vi hade ett som passade. jag trode att vi inte skulle ha det, så jag målade upp en bild i huvudet om att jag och mamma springer runt i affärer och letar efter lucialinne-.-

idag på dansen så hade vi det chill eftersom att det var sista gången för i år:'( men vi fick olika uppgifter som vi skulle dansa och visa med kroppen. jag fick "en fisk som går i sömnen". bara för att jag är bra på sådant så fick jag ju smeknamnet fisken -.- haha, det kunde jag tänka mig. GOD JUL! morgon är det dans på gympan! überkul!

  jag tyckte att det var ett ganska skojjigt namn som denne mannen hade, i alla fall om men läser det fort. och det roliga var att den hänger i kyrkan. HAHA

såhär mycket gillar vi våra mattanter i skolan. (det e inte jag som har skrivit det)



god natt!

typ inte alls långt

hej!
nu är detta en snabbis på inlägg innan jag åker till träningen med mina små puddingar. dagen har varit helt okej, jag har övat lucia på eftermiddagen och typ haft ont i halsen!-.- det lät inte bra på övningen, alla var typ hesa eller orkade inte. nu ska jag dra innan pappa åker ifrån mig.

skriver mer när jag kommer hem
kramar

god morgon

bara för att ni vill veta så skriver jag at jag fick en trumma i min chokladkalender idag:)
och så är det ny kategori! *gillas*
jag inviger den när jag kommer hem ifrån skolan igen! ha en bra dag! <3

fetto!

här sitter jag och käkar chips! MUMS! nikanintesägaannat... ;)

livet leker

dålig uppdatering nu igaen... INTE bra!

från och med nu så ska jag bli bättre! jag lovar!

idag har jag varit i skolan som vanligt, ingen luciaövning idag iaf, skönt att vila rösten lite. jag är ju klantig, och hade inte beställt någon krans, men det gjorde jag idag. dom hade kvar! blev superglad:) trodde först inte att jag skulle få nån :'O dans idag! hur mång var vi egentilgen?? 4? 5?? haha, håller oå att tvätta martinas byxor som jag lånade av henne för att jag var en slarver idag-.-
 

 lika stor puss osm kissies kan göra vill jag ge dej en trevlig dag som denna ;)

baksätet i bilen igår




jaja

här har det inte hänt något sen jag gjorde något sist ;)

nu är det ju så att jag inte har någon bra förklaring på varför min blogg är DÖD. men jag hoppas att ni överlevde.

okej, så vad har hänt sen jag skrev sist. massa, massa, massa!!! alldes för mycket egentligen. jag vill inte tänka på det.. men ni får verklign ursäka mig jag måste skriva av mig:)

om vi tar vekan/helgen så har det inte varit helt fult! i måndags var det bara en hel vanlig sketen måndag, inget hände. bla bla bla... typ bara skolan, plugg och sov-.- tisdagen var det däremot full fart, kanske inte i skolan, men på min "fritid" om man nu kan kalla det så. vi var yte på kvällen och körde pulka i den helt fantstiska ÅSABACKEN! ni måste åka dit, det är typ Hångers stålthet, om man inte räknar med studsmattan d.vs. efteråt var det typ världens moment. jag skule dö, för fler detaljer fråga min (irl). men ni vet hur dendärkänslar är när alla bara står still och det inte händer något. onsdagen var det studiedag och jag och bussen in till min fia plutt:) sen på kvällen när pappa kom och hämtade mig så åkte vi av en konstig anledning till stadium. men den konstiga anledningen fattade jag snart och jag fick en förtidig julklapp ett par skidor. torsdagen var inte som en vanlig dag... hade träning och vi övade en sista gång innan föreställningen som är imon. (kom och kolla! biljetterna kostar 20 kronor för barn och skolungdom!!asabilligt!!! kom o titta!!! beställ biljetterna på 0370-377332. det är 2 föreställningar. jag är med på båda så det spelar ingen roll vilken du kommer på. en kl.13.00 och en kl.18.00)fredags var jag, lollo, polly och manda hos julia och kollade på en myysig film, som jag inte somnade till, det tillhör ovanligheterna. 5 timmars sömn, sen var det upp och baka frallor. till cai, köpa strumpor och en underbar kofta!! sen var jag hemma och provade mina nya skidor! asgött!!<3 nu sitter jag nyduschad och äter glass, godis och chips, liver leker!!!
bra en sak :O jag vet inte vad jag ska göra ikväll :'(

RSS 2.0