Heej blöggen!

HAHAH heelt sjukt asså. jag bara sover och sover och sover. Nu har jag sovit i 3 timmar och ska gå upp och lägga mig! <3
vilken sjuk tjej. jag tror det är skolan som tar kol på mig.
DAgen har ändå varit ganska chill. vi har haft KAR(karraktärsämnet) hela dagen och bara jobbat på ett plakat. nu ska vi börja på ett arbete som ska handla om vad vi ska bli när vi bli stora. Men godnatt alla pussgurkor!!<3
en bild från Öland i somras!<3

Det kanske var det som behövdes för att allt skulle släppa.

jag vet inte varför men jag är den lyckligaste människan i världen!
nu ska jag sova och sen plugga! pöss

mtzzz

Vilken mega fett nice cool ball helg det har vatt!
Finns inga ord. helt bra bara! TACK ni som gjorde den möjlig och omöjlig att glömma! <3

om FIGY hade varit mitt liv hade jag hängt mig...

såhär kommer men hem efter en dag på sin nya skola. Jag trivs jättebra och alla är jättesnälla... eller??
hade h*tler muscchhh med... men den gnuggade jag MYCKET på...

dia

Idag har jag inte gjort så mycket, jag vaknade och sen åkte familjen till stan. i eftermiddag ska jag försöka hitta på något roligt, sen ska jag övningsköra ikväll.
Jodå, nu börja bli lite pirrig i magen inför imon,men det är inte något speciellt. Funderar på vad jag ska ha på mig, jag vill inte va för fixad för man kommer ändå bli blät och massa. tror jag ska ha med mig lite extrakläder. jag ska nämnligen slinga mitt hår och jag vill inte komma in i salongen och vara helt blöt -.-
Jag är inte riktigt 100 på hur jag ska göra det, men tror att jag ska göra i lite olika färger, tyå några mörkare och några ljusare.
hare bra!

FIKA

morfar och mormor är här nu och vi ska fika! MYS!

hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en mycket supertrevlig kväll @ mandas place. Det jag är mest chockad av är att jag verkligen vågade smaka på en kräfta, åt en hel klo för mig själv. Hahah. Nu blir det nog till att sova lite så man kan vila upp sig tlls skolan börjar igen. hörde att det kanske inte skulle bl någon inspark... s u g ... men vi får se hur det blir med det hela.
Just nu är jag G R Y M T pepp till att få börja min linje, där jag vet att det kommer bli lite roligare karaktärsämnen som gör gymnasiet lite mer inriktat. härligt. Konstigt nog är jag inte pirrig än, men jag lovar att det kommer snart.


godnatt!!


Kräftskiva!

Nu sitter jag på mitt rum och peppar inför kräftskivan! vet inte vfr, men jag e aspeppad! både jag och äppelpajen är fixade. snart drar jag! <3


nattbesök

Sitter uppe och funderar lite. Den största delen idag har jag faktiskt kollat in en massa gamla bilder. Det är alltid lika mysigt att minnas de goda stunderna med vännerna. För en liten stund sen var Manda här, vi snackade lite snabbt om typ ingenting. Träffade henne först ute. Det var först skönt att komma ut, jag har inte lämnat huset eftersom jag har frust bara jag har tittat ut genom fönstret...

Imon blir det kräftskiva med en massa mysiga tjejer. Ser verkligen fram emot det, har inte sett endel av dom sen midsommar. Först är det marknad, i Bredaryd, funderar på om jag ska ta mig dit eller inte. beror nog på hur vädret blir och hur jag känner mig.

Sov gott! ses.



ice age

nu sitter jag cch fia och kollar på ice age 2.  vi åt precis varma mackor och någon god chokladkaka som hennes mormor hade gjort! god! snar blir det chips och dipp!

funderar på om jag ska göra äppelpajen idag eller imorgon. hm...

ha det bra! pöss

lägger en stor tanke på MATILDA JOHANSSON som flyttar till New York på måndag... hoppas att du kommer ha det toppen, och att du kommer få massa roliga kompisar och en massa skojjiga upplevelser. kommer sakna dej som. jag vet inte vad. vi får träffas när du kommer hem igen PUSs love till dej vännen! <3

sista dagen i friheten

Sommarlovets sista dag är det idag... jag vet inte vad jag ska ta mig till egentligen. allt har gått så fort (som vanligt). Jag var inte riktigt vad jag har för känsla, men på något sätt lockar det mer att gå till skolan är vad det gör att sitta hemma och glo när det bara regnar ute. Jag har inte hunnit bli så nervös än, men det hinner jag säkert bli till på måndag.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vakna, ätä frukost, klä på mig, fixat lite på toaletten och målat en hylla.
pöss! <3

F I L M T I P S

"Just Go With It"
Jag har inte sett filmen själv, men jag har bara hört bra kritik om den. Och med sånna toppenskådespelare som Adam Sandler & Jennifer Aniston så kan väl inte filmen vara annat än bra?!
Filmen handlar om Danny som är en framgångsrik plastikkirurg som använder en vigselring som raggningsknep för att få tjejer på kroken. När han en dag träffar sin drömkvinna går det fel och han trasslar då in sig i en mängd lögner för att få behålla intresset från henne. Detta leder till att han tvingar sin läkarassistent, den vackra och lojala Katherine, att ställa upp och spela frun som Danny ligger i skilsmässa med..
funderar på att hyra filmen tills ikväll när fia kommer.

hett...











nattmys

ikväll hade jag, lollo och polly bestämt att vi skulle hitta på något. problemet var bara att vi kom inte på vad vi skulle göra, men till sist så gjorde vi creps med kyklingfyllning och sen kollade vi på en film, *the day after tomorrow* nice film även att man har sett den ett antal gånger innan! nu funderar jag på att lägga mig kanske. jag kommer nog inte ha så lätt som vanligt att somna eftersom min säng är supervarm efter att vi tjejer låg i den och kollade på filmen... men det får gå.

imon kommer fia. har inte riktigt kommit på vad vi ska hitta på, men det blir väl att vi sitter och pratar en lång stund. sen får jag ta och göra iordning på toaletten, håller ju på att göra iordning den, men det går inte i det fortaste tempot. ska försöka få det att bli färdigt denna veckan. vill börja inreda, det är ju det som är roligt. just nu håller jag bara så att måla en massa-.-



GOd natt pöss!

buy bought bought

från gårdagens shopping med lovisa! vi drog en sväng till jönköping för att gå på stan och A6. jag sa till mig själv att jag inte skulle köpa så mycket och det blev faktiskt så. det brukar alltid vara jag som köper mest när jag och lollo är och shoppar, men icke gällande gårdagen!

Halsduken - Monki
Linnet - Veromoda
Teét - Kahls
Paketet (dusch gel) - Apoteket

vilken kock jag har i huset

äppelpajen är färdig, men jag ka inte sätta in den i ugnen än för mamma kommer inte hem förens halv 5 och man vill ju att den ska vara varm och go när man äter den. den får stå inne i kylen och gotta till sig! funderar på omnjag ska göra en äppelpaj till tll kräftskivan på lördag! 
nu ska jag fixa fram lite ljus och plocka lite blommor.


MUMS??

PÖZZ

MAMMI

heej! (jag vet att min blogg har varit så inaktiv som den kan bli, men skit samma, nya tag idag.)

Idag blir det iaf en dag för mamma, just nu ska jag baka en äppelpaj och sen ska jag ta fran hennes favoritkläder och förbereda massage, manikyr och pedikyr. har faktiskt till och med varit och köpt en lten överraskning till henne som hon ska få ikväll.
älskar att göra små överraskningar till folk, tror det är för att jag vet att dom blir så glada över det.

Jag tror jag underskattar min mamma lite, tänker kanske att hon alltid finns där och gör väl inte så mycket, men egentligen så gör hon ju allt. lagar mat, städar, tvättar, stryker, fixar och donar... jag tar så mycket sånt för givet, men idag ska hon få en liten mysig stund som jag vet att hon kommer gilla!
 ni får bilder på ett resultat senare idag!

PUSS!!

Biotime

Nu sitter jag och brorsan och väntar. Om 7 minuter börjar filmen... Bilar 2 Haha. Ha en bra kväll.

hemma!

nu är jag äntligen hemma från en vecka på öland. hinner inte skriva så mke för jag ska börja måla toaletten. ha en bra dag! jag skriver sen! pöss
min frukost! blåbärssmoothie!

Man e aldrig ensam om man är 2

heej! nu är jag hemma från carro! vi bakade och sen var vi på Rose garden med Polly, Lollo, Hanna och Manda. jag år ju då kyklingspett och jordnötssås. MUMS! sen träffade vi Jonte ch julia, snackade lite och sen drog vi hem till carro igen och åt lite glass och muffins! sen skulle jag ju dra hem så jag började åka, men efter ty 2 minuter så slutade mitt lysa funka, så jag fick köra med lampan på mobilen. inte den bästa så pappa kom och mötte mig. så nu sitter jag och täcker på att snart sova för imon ska jag klippa gräset hod mormor och morfar innan vi drar till Ölandet.

PÖSS

RSS 2.0