vattenkrig med/mot grannarna

visst är livet härligt när grannarna kommer över och börjar spruta vatten med en liten vattenspruta och det slutar med att man står genomblöt för att man har fått en rejäl dusch av vattenslangen.  Nu ska jag klä på mig och sen drar jag till carro!! kramar!

godmorgon...

Idag är det då söndag för er som inte vet det.
Planerna för idag blir nog att kanske klä på sig lite och sen fixa sig, sen ska jag packa och efter det drar jag till carro! kommer bli lika mysigt som vanligt. om jag inte minns fel så har dom kattungar och har jag vet att de ska köpa en hundvalp. Den kanske inte har kommit hem än?? Vet inte.
Imon blir det ju då en resa till Öland med familjen. jag e inte pepp-.- eller visst ska det väl bli mysigt, men samtidigt missar jag en massa.
1, Carro ska till Danmark och har en typ lyxsvit för sig själv som hon ville dela med mig.
2, RIX FM HLMSTD!!! sommarens höjdpunkt.
3, RIX FM VÄXJÖ!!
4,  http://almajuliaelise.devote.se/ Alma ska ha 17 års kalas. (har dock flyttats så jag kan komma) YIPPIE!!!
ne, nu ska jag ut och spela bordtennis med pappa PUSS
hennes spellista som jag inte kan leva utan!!!  soft ♥ <- tryck och lyssna!!!

@ lollo

nu sitter jag hos kära lovisa och snackar om ingenting egenligen. danne har precis dratt och nu planerar vi vad vi ska göra med våran överblivna tid. kanske göra lite juice och äta kakor?? aja, imon kommer carro/jag åker till carro. vi ska baka och ha det myyys tror jag. men vet sldrig vad det finns för överraskningar som väntar sig! ha en kul kväll pöss <3

loppis

Nu är jag hemma från loppisen och allt fikande. Det var ju inte det roligaste jag har gjort i mitt liv, men jag överlevde. Nu ska jag vidare till lollo och ha lite skojj och ikväll kommer några av mamma och pappas kompisar och vi ska grilla. Ha det bäst!

Bolmendagen

God morgon god morgon! Nu håller jag på att göra mig iordning för en liten utflykt. Jag mamma och pappa ska åka iväg en sväng runt bolmen. Det finns säkert något roligt att se. Ses pöss

lonley

nu sitter jag på mitt rum och dippar alldeles för mig själv. snart sover jag nog. puss

coke vanillia?

testade något nytt idag...  cola med vaniljsmak. den luktade annorlunda och man fick eftersmak med vaniljsocker typ, men annars var det inte speciellt. föredrar nog den vanliga colan. (för er som har en tom carebox...)

baka baka liten kaka

tjaaaa! kom pracis hem ifrån lollo. vi har ju då bakat cupcakes och kollat på sex and the city 2.  nu ska jag äta varma mackor med familjen! pöss.

kakor

nu drar jag till lollo så ska vi baka massa kakor! <3 PÖSS

staden.

nu drar jag och pappa till stan för att inhandla lite saker till den nya toaletten. pöss
en liten bajsbild sen liseberg i onsdags.

ny start på något gammalt.

onsdag & torsdag var jag i göteborg tillsammans med familjen. Första dagen var vi på liseberg- Kul, men det var alldeles för mycket folk... hade faktiskt tänkt att åka atmosfear men den var ju såklart sönder, och var den inte det så var det typ 60+ och den tiden orkar jag inte vänta.
på torsdagen var vi mer på stan. shoppade typ hela dan. HÄRLIGT!!! sen kom jag hem tidigare än vad jag trodde så jag, jens och klas gick ut en runda. efter typ en timma mom lollo och vi gick hem till mig och snackade lite. har inte pratat med henne på länge.
Skjorta: bling    Shorts: Monki
Skor: Johanssons

nu får jag kanske ta tag i dethär...

ne, jag orkar inte...

Dag 8

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.



Jag vet inte egentligen jag ska börja med... Kanske mitt innehav att alltid äta godis. Egentligen vill jag vara lika duktig som alla andra och kunna vara utan massa sötsaker flera veckor, men jag klarar inte det. jag har testat... Men jag tror att jag inte att jag vill sluta med det, för alla vet ju hur gott det är med godis. eller??
Om jag frågar mamma så tror jag att hon skulle säga att jag är dålig på att plocka iordning i tid. hon tjatar typ 1000 ggr och till slut gör jag väl det. men det tar sin lilla tid HAHA

 


Dag 7

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.



För det första tror jag att jag hade köpt en ny bil till morfar. för det har han alltid önskat sig. Sen kanske jag hade åkt utomlands ett tag, haft allmänt kul och köpt en ny mobil. Kanske fräschat upp min garderob lite...

..s.

Men bajs! vart tog mitt liv vägen???

RSS 2.0