11 oktober 2010

tjenare! jag och signe var ute och gick, passade på att plocka löv. när jag kom hem gjorde jag en krans, hade inget bättre för mig.
usch! nu e det inte alls bra, hösten är så mörk och jag har alltid mina stunder när jag mår jättedåligt på hösten, hoppas att det inte kommer bli så i år, men jag tror att jag är på väg att gå dit iaf :S
i skolan e det ganska chill. gött som vanligt! älskar min klass! <3 K Ä R L E K till er!

igår var jag och amanda hos fia! hon kom hem igår ifrån att varit i umeå en vecka. har bara skanat henne extremt mke!signe pratade om att det bara 20 dagar tills hon åker nu... bajs men bra ändå!
nu ska jag gå och lägga mig! känner att jag behöver det.
G E O G R A F I  P R O V IMON


PUSS ALLA GODISGRISAR! <3



7 oktober 2010

hejsan svejsan!
idag har det varit ganska chill i skolan. efter skolan drog jag in till vmo för att träffa Matilda. alltod lika kul som vanligt mend den lilla filuren. vi gick på stan och fikade lite, bild nedanför när vi var på lindex och provade snå hundar på huvvet. haha! när jag kom hem så gick jag ocj lovisa och tog upp beställningar till frallsäljningen imon och på lördag. skojjigt! när jag till sist kom hem så var farmor och farfar hemma! dom har åkt ända från stora eskilstuna till lilla hånger bara för att träffa oss. så gulligt! nu sover dom och jag funderar på att gå och lägga mig jag också! köpte en grå oversize tröjja, en ring och en halsduk(bild kommer snart!)
puss och kram



5 oktober 2010 igen!

tjenare!
nu har jag äntligen tat tag i mitt bloggliv. jag ska börja nu igen och hoppas att alla trogne läsare kommer tillbaka.
dagens iköp var ansiktsprodukter. jag lollo och mamma var i stan, jag och lollo köpte saker till polly som fyller år idag! GRATTIS! mitt körkort har kommit, jag får ta och hämta ut det imon tror jag. ska bli kul att få se hur det ut. eller inte. orienteringsprov imon... så jag måste plugga nu. godnatt!




 sakerna jag köpte i stan!

5 oktober 2010

sug på den du ;)



RSS 2.0